Centropix Kloud Vet Set voor paarden, de laatste ontwikkeling op het gebied van magneetveldtherapie

De Centropix Kloud Vet Set

De Centropix Kloud bevat de laatste stand van de techniek op het gebied van magneetveldtherapie. Gezond Gilze en een inmiddels groeiend aantal klanten gebruiken de producten van Centropix tot volle tevredenheid. De klanten bestaan uit zowel ruiters in de (top) sport als professionele therapeuten die de Centropix Kloud zeer effectief inzetten als aanvulling op hun reguliere therapie.

Voordat Gezond Gilze de overstap maakte naar Centropix, gebruikte zij de magneetveldtherapie toepassingen van BEMER. In de zoektocht naar de meest effectieve magneetveldtherapie, in dit geval Centropix vs BEMER, heeft Gezond Gilze gekozen voor Centropix.

De BEMER Horse Set

De BEMER horse set is een vorm van magneetveldtherapie voor paarden. Deze therapie maakt gebruik van een speciale deken die het paard draagt tijdens de behandeling. De werking van de BEMER horse set berust op het creëren van een gepulseerd magneetveld dat een positieve invloed kan hebben op de bloedcirculatie in het paardenlichaam. Een verbeterde doorbloeding heeft een positief effect op de gezondheid en het welzijn van het paard.

De BEMER horse set kan volgens gebruikers worden ingezet bij verschillende toepassingsgebieden, zoals het verbeteren van de prestaties van het paard, het verminderen van pijnklachten en het bevorderen van het herstel na blessures. Daarnaast wordt de BEMER horse set vaak gebruikt als onderdeel van een bredere therapie, zoals bijvoorbeeld fysiotherapie of osteopathie.

De voordelen van magneetveldtherapie bij paarden

Een groot voordeel van de magneetveldtherapie is dat het een niet-invasieve en veilige behandelmethode is. Het paard hoeft geen medicijnen te slikken of onder het mes te gaan om toch een behandeling te ondergaan.

Hiermee geven wij absoluut niet aan dat magneetveldtherapie in de plaats komt van een reguliere behandeling door bijvoorbeeld een dierenarts. In sommige gevallen is juist een behandeling door een dierenarts de logische en ook enige juiste beslissing.

Ook is een groot voordeel dat de behandeling niet lang duurt en dat deze in de eigen omgeving kan worden toegepast zodat er niet met een paard hoeft te worden gereisd. Dat scheelt tijd en bespaart het paard een boel stress.

Wel is het van belang dat degene die magneetveldtherapie bij paarden toepast, goed is getraind in gebruik. Ieder paard reageert anders op een behandeling en door goed in verbinding te staan met het paard tijdens de behandeling, kan het paard zeer duidelijk aangeven wat op dat moment wel of niet passend is.

Het gebruik van magneetveldtherapie tijdens therapie is volgens de gebruikers effectief. Zij geven aan dat het ondersteunend werkt voor de stimulatie van de bloedcirculatie, waardoor weefsels sneller herstellen en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hierdoor kan het paard sneller herstellen van blessures en pijnklachten.

Ook Praktijk Gezond Gilze heeft de BEMER horse set en ook de humane magneetveldtherapie oplossingen van BEMER jaren met succes en plezier in de praktijk toegepast. Het zijn uitermate goede producten. Op de zoektocht naar de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van magneetveldtherapie stuitten wij op Centropix. Na uitvoerige tests, zowel humaan als op paarden, waren wij overtuigd van de bijzondere effectiviteit van de producten van Centropix en zijn Centropix Partner geworden.

De laatste ontwikkelingen op het gebied van magneetveldtherapie: CENTROPRIX KLOUD

De ontwikkelingen staan niet stil. Professor W.A. Kafka, die ook aan de basis heeft gestaan van het signaal van de BEMER horse set, is doorgegaan in zijn zoektocht om het signaal effectiever te maken en hij is daarin geslaagd. Zijn nieuwste signaal is baanbrekend en recent gepatenteerd en exclusief beschikbaar gemaakt voor de producten van Centropix.

De laatste ontwikkelingen op het gebied van magneetveldtherapie zijn door Centropix verwerkt in 2 therapiematten met de naam Centropix Kloud, leverbaar in 2 formaten. De Kloud mini en de Kloud maxi. Qua werking identiek, alleen qua formaat anders. Draagbaar, draadloos te bedienen, licht, 5 unieke programma’s, qua intensiteit goed instelbaar en zowel bruikbaar voor mens als paard.

Dus 1 therapiemat waarmee zowel mensen als paarden (en andere dieren) kunnen worden behandeld.

De Centropix Kloud Vet-Set

Speciaal voor de toepassing op paarden heeft Centropix de Kloud Vet-Set ontwikkeld.

Deze set bestaat uit een deken en een nekstuk. Daarnaast zijn er nog beschermhoezen voor de Kloud mini en maxi.

De Centropix Vet-Set is ontworpen voor het toepassen van magneetveldtherapie bij paarden

Kloud Vet-Set

De Centropix Kloud Maxi gaat eerst in de beschermhoes en vervolgens in de deken en indien gewenst in het nekstuk (Kloud mini). Zowel de beschermhoezen als de deken en het nekstuk zijn wasbaar zodat er altijd hygiënisch kan worden gewerkt.

Het op afstand bedienen van de Centropix Kloud met de innovatieve app (optioneel en gratis) zorgt voor een perfect bedienbare, uiterst innovatieve en effectieve magneetveldtoepassing voor paarden.

Op dit moment zijn er al diverse stallen en therapeuten die de Kloud toepassen en zij zijn zeer enthousiast over het gebruik. Zij melden duidelijke positieve effecten als gevolg van het inzetten van de Centropix Kloud Vet Set bij paarden. Denk hierbij onder andere aan meer souplesse, sneller herstel na een inspanning of van een blessure, meer kracht en betere verbinding met de ruiter.

Test de Centropix Kloud Vet Set bij u op stal

Voor oprecht geïnteresseerden wat magneetveldtherapie met de Centropix Kloud Vet Set voor hun paard of paarden kan betekenen, biedt Gezond Gilze de mogelijkheid om de Kloud uit te testen in de eigen stal.

Indien u meer wilt weten over de producten van Centropix neem dan contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.