Centropix Bubble

De Bubble 2: een doorbraak op het gebied van draagbare frequentietherapie

In onze voortdurende zoektocht naar oplossingen voor de uitdagingen van onze tijd, presenteren we met trots onze nieuwste creatie – de BUBBLE². Deze unieke “frequentie-sieraden” met drie verwisselbare covers vertegenwoordigen een baanbrekende vooruitgang op weg naar welzijn.

De Centropix Bubble 2 is een draagbare, actieve hanger die u onder andere persoonlijke ondersteuning biedt tegen de schadelijke gevolgen van E-smog

Centropix Bubble 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De integratie van natuurlijke frequenties met de BUBBLE²

Elektromagnetische velden en frequenties worden al tientallen jaren met succes gebruikt in verschillende toepassingen om welzijn, therapie en fitness om welzijn te bevorderen. De BUBBLE² is een meesterwerk van onze ingenieurs op het gebied van welzijn en fitness. Door natuurlijke magnetische veldcondities en aardresonantiefrequenties te integreren, beter bekend als Schumann-frequenties, wordt de BUBBLE² een stijlvolle metgezel die positieve effecten kan hebben op jouw welzijn.

Herstel van Balans en Aarding met de BUBBLE²

 

De energie van onze aarde is continu in beweging

In de afgelopen eeuwen is de intensiteit van het magnetische veld van onze aarde met meer dan 50% afgenomen. Sinds 2014 hebben meetstations significante afwijkingen in de Schumann-resonantieveldcondities geregistreerd, die eerder stabiel leken. De Schumann-frequenties, met name de bekende fundamentele frequentie van 7,83 Hz, zijn doorslaggevend voor gezondheid en welzijn. De BUBBLE² fungeert als een persoonlijke “aarder”, die de loop van de Schumann-veldcondities en frequenties simuleert, en zo de fundamentele frequentie van de aarde niet alleen transporteert, maar actief integreert in het dagelijks leven om het volledige potentieel van jouw levensenergie te ontwikkelen.

 

 

Optimaliseer je Welzijnservaring met de BUBBLE²-App

 

App besturing van de Bubble2

De CENTROPIX APP opent een wereld aan aanpassingsopties om aan te sluiten bij jouw individuele levensstijl, waardoor je volledige controle hebt over de functionaliteit van jouw BUBBLE². Ontdek de kracht van Schumann-frequenties met de BUBBLE² en ervaar de effecten van vier unieke natuurlijke frequenties, die zijn inbegrepen in de aankoopprijs. Behandel jezelf met de ultieme ervaring voor lichaam en geest!

 

 

 

De “Autopilot” Modus van de Bubble 2 voor de meest optimale Schumann frequenties

Ervaar ultiem comfort voor jouw gezondheid in de “autopilot” modus van de BUBBLE². Naast vier krachtige Schumann-frequenties en drie intensiteitsniveaus, biedt het basispakket ook volledig automatische aanpassing. Je pad naar een groter welzijn is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Verbeter je B2-ervaring met veelzijdige frequentiepakketten

Dompel jezelf onder in de harmonische wereld met behulp van de heilige Solfeggio-geluidsfrequenties! Met onze optionele frequentiepakketten, die je 30 dagen gratis kunt uitproberen, zijn er vele mogelijkheden om frequenties aan te passen aan jouw individuele behoeften. Ervaar de transformerende kracht van verschillende frequenties en creëer je eigen BUBBLE²!

Individuele frequenties met de Bubble 2

De gebruiksvriendelijke frequentiewiel in de app biedt instelmogelijkheden die zijn afgestemd op jouw gekozen frequentiepakket. Pas jouw BUBBLE² nauwkeurig aan aan jouw individuele behoeften. Onmisbare B2 in-app-tools bieden het gemak van diversiteit ten volle.

Meer informatie over de Bubble 2

Bezoek onze speciale partnerwebsite met daarop alle overige informatie van de Bubble 2.

Meer informatie over de producten van Centropix

Op onze speciale Centropix pagina geven wij meer informatie over alle producten van Centropix en het partnerschap in ons netwerk.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Reacties zijn gesloten.