Centropix Partners dragen bij aan welzijn

Centropix Partners dragen bij aan welzijn

Centropix Partners dragen bij aan welzijn en genereren extra inkomen.

Centropix Partners dragen bij aan welzijn. Partner worden in ons netwerk loont. Je krijgt toegang tot alle achtergrondinformatie en een eigen website met shop. Je wordt administratief volledig ontzorgd

Wordt partner bij ons Centropix Netwerk

 

 

 

 

 

 

 

Alle producten Centropix

Centropix levert innovatieve producten die het welzijn van mensen, paarden en andere dieren positief kunnen beïnvloeden.

Gezond Gilze begeleidt haar partners in het op de juiste wijze toepassen van de producten van Centropix. Dit doen we vanuit een zeer uitgebreide kennis en ervaring, opgebouwd in de eigen praktijk als bioresonantietherapeut, orthomoleculair geneeskundige en acupuncturist. Een juiste toepassing is essentieel om de gewenste resultaten te kunnen bereiken.

Een intensieve samenwerking tussen de partners, met elk weer een eigen expertise, draagt er zorg voor dat wij veel waarde kunnen toevoegen aan onze klanten en geïnteresseerden.

Centropix heeft hoogwaardige instrumenten en informatieve sites om Centropix partners optimaal te begeleiden.

Wil jij een extra inkomen genereren?

Als partner maak je deel uit van de netwerkmarketing organisatie van Centropix. Sommigen hebben daar negatieve associaties bij. Daarom hebben we daar een speciaal nieuwsitem aan gewijd.

Centropix Partners dragen bij aan welzijn en genereren extra inkomen. Ligt nu de focus op het bijdragen aan het welzijn of het genereren van extra inkomen? Voor ons is dat duidelijk het eerste. Dat we daar, door met hart en ziel hard aan werken een mooi extra inkomen genereren, vinden we natuurlijk niet erg.

Kort gezegd houdt het partnerschap in, dat als jij wat aan een ander verkoopt, jij daar (onder voorwaarden) provisie over krijgt. Doe je niets dan verkoop je waarschijnlijk ook niet zo veel. Ben je bereid er een aantal uur per week aan te besteden, dan kan je daar echt een mooie vergoeding aan overhouden. Houd je daarnaast van netwerken en vind je het leuk om een eigen netwerk op te bouwen, dan nemen de mogelijkheden tot het verdienen van extra inkomen alleen maar toe.

Centropix is een relatief jonge onderneming. Alle kopstukken waren hiervoor echter verbonden aan een andere, zeer succesvolle, netwerkmarketing organisatie die zich richtte op de verkoop van magneetveldtherapie toepassingen voor mens en paard. Er is dus veel meer ervaring op het gebied van netwerkmarketing aanwezig dan de leeftijd van de organisatie zou doen vermoeden. Centropix heeft een best revolutionaire beloningsstructuur opgezet die het mogelijk maakt snel een mooi inkomen te genereren.

Wat houdt het partnerschap bij Centropix in?

Partner worden bij het netwerk van Centropix is eenvoudig. De enige echte verplichting is dat je jaarlijks een bedrag betaalt van € 149,–. Verder heb je geen verplichting zoals het realiseren van bepaalde omzet. Als je eenmaal een bepaalde status hebt bereikt raak je die nooit meer kwijt zolang je jouw jaarlijkse bijdrage maar betaalt.

Je krijgt dan de beschikking over een professionele eigen website (zie als voorbeeld mijn Centropix website) met daarin een webshop en een backoffice waar veel administratieve zaken al voor je worden geregeld. De verkoop van producten gaat rechtstreeks tussen eindklant en Centropix. Als partner hoef je daar verder niets aan te doen. De betaling en de verzending en het afwikkelen van garantieclaims regelt Centropix. Daarnaast krijg je toegang tot alle digitale verkoopmaterialen, opleidingen, onderzoeken en testimonials. Zeer uitgebreid en heel leerzaam.

Zodra je gekwalificeerd bent voor een bepaald product krijg je marge indien je een product verkoopt of zelf koopt.  Hoe dat in zijn werk gaat leg ik je graag uit.

Maar ik ben geen verkoper, wat dan?

Heel fijn, dat pleit in jouw voordeel.

Eigenlijk is niemand in ons netwerk dat. Centropix Partners dragen bij aan welzijn betekent voor ons dat we onze kennis en ervaringen graag delen met geïnteresseerden. Ook willen we graag live laten ervaren wat de innovatieve producten van Centropix kunnen toevoegen aan het welzijn. We stellen daarvoor, uiteraard mits voorradig, apparatuur beschikbaar, die een periode in de eigen omgeving kan worden uitgeprobeerd. Pas als iemand daardoor overtuigd is  dat het welzijn van hem/haar/klant/dier(en) toeneemt en ook graag de permanente beschikking krijgt over een of meerdere producten, begeleiden wij bij de aankoop. Technisch gezien verkopen natuurlijk, in de praktijk zijn we blij dat we op deze wijze kunnen bijdragen aan het welzijn en dat we daar een mooi inkomen mee kunnen verdienen is ook fijn.

Hoe kan ik me aanmelden als Centropix Partner?

Als je graag partner wilt worden kan dat via mijn Centropix pagina.

Kies eerst links boven het land waarin je woont en vervolgens de taal. Er is nog geen Nederlandse versie.

Als je op die pagina helemaal naar beneden scrolt dan zie je staan (Engelse versie): Be Part of the CENTROPIX Movement. Klik daar op “Get Started”. Op de volgende pagina klik je op “Get Started” onder het kopje “Join the Movement” en je kan Partner worden met of zonder aankoop van producten. Als je je als bedrijf aanmeldt, dan moet je een geldig BTW-nummer hebben en invullen in het vel “UID”.

De BTW is verlegd en je koopt als bedrijf exclusief Oostenrijkse BTW van 20%.

Uiteraard kan ik dit proces ook samen met je doorlopen als je wilt.

Ook nadat je partner bent geworden begeleid ik je natuurlijk optimaal.

Als je na het lezen nog vragen hebt neem dan contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.