CENTROPIX, WELZIJN VOOR MENS EN PAARD

Centropix staat voor puur welzijn voor mens en paard (en andere dieren). Centropix is een hypermoderne biotechnologische onderneming die innovatieve en baanbrekende oplossingen biedt. De missie van Centropix is om spiritueel en lichamelijk welzijn naar het volgende niveau te brengen.

Partner worden bij Centropix, vraag me maar eens naar de uitgebreide kansen die dat biedt

Het logo van Centropix, onafhankelijke Partners

De producten van Centropix zijn enerzijds gemaakt om uw moleculaire activiteit en die van uw paarden (en overige dieren) te activeren en te regenereren.  Dat heeft een positieve invloed op uw welzijn en dat van uw dieren. Anderzijds bieden de producten van Centropix ondersteuning bij het beschermen tegen de negatieve effecten van E-smog. Wetenschappelijk onderzoek staat aan de basis van de ontwikkeling van alle producten van Centropix. Ontdek bij Praktijk Gezond Gilze, Centropix partner, alle mogelijkheden die de verschillende producten van Centropix bieden.

 

 

Praktijk Gezond Gilze: dé Centropix partner met passie voor welzijn van mens, paard en andere dieren

Wij zijn Centropix partner en richten ons primair op Centropix in Nederland en België, maar ook (ver) daarbuiten hebben de eerste klanten ons inmiddels gevonden. Praktijk Gezond Gilze heeft als Centropix partner uitgebreide ervaring op het gebied van bioresonanatie, acupunctuur, orthomoleculaire geneeskunde en darmtherapie. Wij zetten magneetveldtherapietherapie al jaren succesvol  in bij de ondersteuning van het herstel van welzijn van mensen en dieren. Hiervoor gebruiken we sinds kort ook de producten van Centropix, zoals de Centropix Kloud voor mensen en dieren en paarden in het bijzonder. Mede dankzij ons Centropix partnerschap kunnen we het welzijn van mens en dier, vanuit ons hart, nog verder bevorderen.

Contact opnemen

Magneetveldtherapie anno 2023 met de Centropix Kloud

 

De Centropix Kloud is een behandelmat voor magneetveldtherapie. De Kloud is ontwikkeld door Professor Dr. W.A. Kafka en is de meest innovatieve oplossing die op dit moment beschikbaar is voor magneetveldtherapie (PEMF). Het signaal van de Kloud is recent gepatenteerd en zorgt voor een moleculaire activering die vervolgens een stimulerende werking heeft op alle processen binnen het lichaam. Een van de meest gedocumenteerde effecten van magneetveldtherapie is het verbeteren van de doorbloeding. De Centropix Kloud is leverbaar in 2 formaten: Mini en Maxi. Hij laat zich bedienen door een zeer gebruikersvriendelijke app en heeft een eigen accu, zodat deze overal inzetbaar is, ook onderweg. Een groot voordeel van de Centropix Kloud, is dat deze zowel inzetbaar is voor mensen als dieren.

De Centropix Kloud is de magneetveldtherapiemat die is ontwikkeld met zeer recent gepatenteerde technologie

Centropix Kloud, magneetveldtherapie anno 2023

De Centropix Kloud kent 5 programma's met elk 5 intensiteiten. Reuze handig te bedienen met de gratis app

Vrouw met Centropix app

 

 

 

De Centropix Kloud biedt door moleculaire activering ondersteuning bij regeneratie en herstel; Centropix Kloud gebruikers melden een positieve invloed op onder andere:

 • Verbetering van uithoudingsvermogen, energie en prestatie
 • Verhoging van het concentratievermogen
 • Verlaging van het stress niveau
 • Verbetering van de kwaliteit en de duur van de slaap
 • Gewichtsmanagement
 • Sneller herstel en regeneratie na inspanning en blessures
 • Verbetering van de concentratie, waakzaamheid en mentale helderheid

De Centropix Kloud Vet-Set: speciaal voor paarden!

De Centropix Vet-Set is ontworpen voor het toepassen van magneetveldtherapie bij paarden

Kloud Vet-Set

Speciaal om het welzijn van paarden te verbeteren, is er de Centropix Kloud Vet-Set. De Centropix Kloud vet-set bestaat uit zowel een deken als een stuk voor de hals van het paard. Beide onderdelen zijn wasbaar. De Centropix Kloud maxi gaat in de deken en de mini kan gebruikt worden voor het halsstuk. Dit is een efficiënte manier om magneetveldtherapie voor uw paard(en) toe te passen. Op deze wijze kunt u niet alleen gebruik maken van de Centropix Kloud voor uzelf, maar ook uw geliefde dier. Dus met de aanschaf van de Centropix Kloud kunt u zowel mensen als dieren/paarden behandelen en heeft u geen aparte apparaten meer nodig.

Wij hebben in samenwerking met enkele gerenommeerde stallen een zienswijze ontwikkeld op het meest effectieve gebruik van de Centropix Kloud voor paarden. Van ruiters krijgen wij de volgende feedback na het (structureel) gebruik van de Centropix Kloud:

 • Wanneer de deken van de Centropix Kloud op de rug van het paard gebruikt wordt, werkt het op het gehele lichaam
 • Meer energie, kracht en ontspanning bij het paard
 • Betere concentratie van het paard
 • Het paard heeft dankzij de Centropix Kloud een betere balans en meer souplesse (ook na inspanning)
 • Er vindt door het gebruik van de Centropix Kloud sneller herstel plaats na training en na een blessure.

 

In het Centropix Kloud Halsstuk wordt de Centropix Kloud mini opgeborgen voor een intensievere behandeling van de nek van jouw paard

Hals deel van de Centropix Kloud Vet-Set

In de Centropix Kloud Deken wordt de Centropix Kloud maxi opgeborgen voor een volledige behandeling van jouw paard

De Centropix Kloud deken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E- Smog: andere producten van Centropix

We hebben enorm veel baat bij de laatste stand van de techniek als het gaat om bijvoorbeeld draadloze communicatie. Denk daarbij aan navigatie, gegevensuitwisseling / dataverkeer en weersvoorspellingen. Wat deze technieken gemeen hebben, is dat zij gebruik maken van elektromagnetische stralingen die het lichaam van mensen en dieren kunnen verstoren. Daarnaast kunnen deze stralingen ook een negatieve invloed kunnen hebben op ons voedsel en ons water.

Volgens het Karolinska Instituut in Zweden, is de stralingsbelasting de afgelopen 10 jaar toegenomen met factor één triljoen (één met achttien nullen). Dit moeten wij allemaal “verteren” en dat vergt veel van ons lichaam. In de uitgave van mei 2020 (volume 323) van het blad ScienceDirect Toxicology Letters wordt er een relatie gelegd tussen veel voorkomende ziektebeelden en E-smog.

Speciaal om ons lichaam, onze dieren en ons eten te ondersteunen bij de bescherming tegen de negatieve gevolgen van e-smog, heeft Centropix 2 producten in de markt gebracht. De Centropix Bubble en de Centropix Cocoon. Als Centropix partner kunt u bij ons ook voor deze producten terecht.

Maak hier uw afspraak

De draagbare Centropix Bubble

De Centropix Bubble biedt ondersteuning ,overal waar je gaat, tegen de schadelijke gevolgen van niet thermische electrosmog

Centropix Bubble, één van de kleinste draagbare actieve apparaten

Wilt u de gehele dag genieten van optimale bescherming tegen elektromagnetische straling? Ga dan voor de Centropix Bubble.  Dit is een hanger die u ondersteunt bij de bescherming tegen de straling van onder andere uw Wifi-router, smartphone en zendmasten. De Centropix Bubble hangt u om uw nek. Het is het kleinste actieve frequentie apparaat ter wereld. De Centropix Bubble is een handige, modieuze oplaadbare Electrosmog converter en het ondersteunt bij het optimaal benutten van de helende werking van het aardmagnetisch veld.

Gebruikers van de Centropix Bubble geven aan onder andere de volgende effecten te ondervinden:

De Centropix Bubble, persoonlijke bescherming tegen Electrosmog

Centropix Bubble, één van de kleinste draagbare actieve oplossingen tegen electrosmog

 • Verbetering van de slaap
 • Een verbeterde cognitie
 • Verbetering van de hartslagvariabiliteit (ondersteund door wetenschappelijk onderzoek)
 • Meer levensenergie
 • Verhoging van de weerstand
 • Meer (mentale) rust en ontspanning.

 

 

 

 

Centropix Cocoon

De Centropix Kloud, bescherming van uw huis, stal of kantoor tegen Electrosmog

Centropix Cocoon, bescherming van uw huis, stal of kantoor tegen Electrosmog

Wilt u zich optimaal kunnen concentreren op het werk? Verlangt u naar een betere nachtrust of wilt u uw dieren beschermen tegen e-smog? Dan is de Cocoon van Centropix een goede oplossing voor u! Deze oplossing  kunt u in op kantoor, in uw huis of in de stal neerzetten Deze frequentie generator biedt ondersteuning bij de bescherming tegen verschillende vormen van e-smog. Er zijn verschillende (extra) frequentie kaarten beschikbaar voor de Cocoon, elk met een eigen werkgebied. Zo kunt u naast betere concentratie en beter slapen ook kiezen voor een kaart die ervoor zorgt dat u heerlijk kunt ontspannen. Ook kunnen uw dieren beter worden beschermd en kunnen de natuurlijke eigenschappen van voedsel langer bewaard blijven. De  Cocoon is ideaal voor iedereen die zowel in de werkomgeving als thuis minder last wil hebben van elektromagnetische straling. Het is goed voor uw lichaam, geest en ziel en dat geldt voor zowel mens als dier.

Partner worden bij Centropix

Partner worden in ons netwerk loont. Je krijgt toegang tot alle achtergrondinformatie en een eigen website met shop. Je wordt administratief volledig ontzorgd

Wordt partner bij ons Centropix Netwerk

Praktijk Gezond Gilze is op dit moment één van de eerste en zeker de meest actieve Centropix partners van Nederland en België. Artur Kerner is onderdeel van het Centropix Powerteam. Daarmee heeft hij directe toegang tot alle hoofdrolspelers van Centropix. Alle vragen worden zeer snel beantwoord.

Graag breiden wij als Centropix partner ons netwerk uit met mensen die primair gericht zijn op het welzijn van mensen en dieren, in het bijzonder paarden. We verwachten dat onze Centropix partners hun kennis en ervaring delen binnen ons partnerwerk. Dat genereert niet alleen een duidelijke meerwaarde binnen het netwerk, maar ook daarbuiten.

Door Centropix partner te worden, kunt u zich niet alleen richten op het welzijn van mens en dier, maar ook een extra inkomen creëren. Bent u nieuwsgierig en benieuwd of een Centropix partnerschap iets voor u is of hoe u Centropix partner kunt worden? Neemt u dan gerust contact op met Artur Kerner.

Testen Centropix apparatuur

Voor geïnteresseerden bestaat de mogelijkheid Centropix apparatuur te testen. Neem contact op voor nadere informatie.

Enkele belangrijke links naar informatie van Centropix

Wilt u meer technische en wetenschappelijke informatie over de producten van Centropix kijk dan hier.

Wilt u informatie over de prijzen van de producten van Centropix kijk dan hier.

Wilt u meer weten over het partnerschap bij Centropix kijk dan hier . Ook staat er een artikel op deze site over netwerk marketing en het partnerschap bij Centropix. In dit laatste artikel kunt u ook onze visie lezen op samenwerking binnen ons partnernetwerk. Belangrijk doel is het vergroten van het welzijn van mensen en paarden door een hechte samenwerking binnen ons netwerk.

Reacties zijn gesloten.