CENTROPIX voor mens en paard

Innovatieve producten voor het welzijn van mensen en paarden

Logo Centropix

CENTROPIX levert innovatieve producten die het welzijn van mensen en dieren bevorderen.

Meer informatie over de producten is te vinden op de speciale website van Centropix van Artur Kerner

Hieronder in het kort de producten op een rij

 

De Centropix KLOUD (Maxi en Mini) is een multi inzetbare behandelmat voor magneetveldtherapie. Prof. Dr. Wolf A. Kafka, heeft het, in 2022 gepatenteerde, signaal hiervoor ontwikkeld. Dit signaal mag worden beschouwd als de nieuwste standaard voor magneetveldtherapie (PEMF).

De CENTROPIX KLOUD stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De KLOUD kent 5, qua intensiteit instelbare, programma’s.

Indien gewenst volledig via de app bestuurbaar en on line te updaten.

De Centropix BUBBLE is één van de kleinste draagbare actieve en oplaadbare frequentiegeneratoren. Deze zorgt voor een betere persoonlijke aarding. Daarnaast beschermt deze tegen veel vormen van Elektro Smog (E-Smog).

De Centropix COCOON is een frequentiegenerator die binnen een sfeer van ongeveer 25 meter doorsnede een actieve bescherming biedt tegen veel vormen van Elektro Smog (E-Smog). Daarnaast zijn er diverse frequentiekaarten beschikbaar. Deze kaarten hebben elk een specifiek werkingsgebied zoals beter slapen, betere concentratie, beter ontspannen en nog veel meer.

De COCOON is ideaal voor thuis of op het werk.

 

De Centropix VET-SET is speciaal ontwikkeld voor paarden.

De set bestaat uit een deken en een halsstuk speciaal voor Centropix ontworpen door ESKADRON.

De Centropix KLOUD maxi gaat in de deken en de Centropix KLOUD mini gaat in het halsstuk.

Zo is de Centropix KLOUD in combinatie met de Centropix VET-SET inzetbaar voor zowel mensen als paarden: 2 in 1.

Indien je geïnteresseerd bent in de prijzen van de producten van Centropix dan kun je deze vinden op deze pagina.

Veel technische informatie over de producten van CENTROPIX is te vinden op info.centropix.com. Hier staan ook diverse filmpjes met nadere toelichting.

Indien gewenst verzorg ik een live of on-line voorlichtingsbijeenkomst. Voor mensen met paarden hebben wij in Gilze uitgebreide faciliteiten om jou en jouw paard(en) live kennis te laten maken met de producten van CENTROPIX.

 

CENTROPIX PARTNER

Als CENTROPIX PARTNER ben je in staat de innovatieve producten van CENTROPIX ook zelf te verkopen en een eigen netwerk op te bouwen. CENTROPIX heeft een uniek beloningssysteem zonder omzetverplichting. Het systeem is zo opgebouwd dat je in staat bent om met een relatief klein team al een mooie omzet te genereren. Het systeem waarborgt dat je een eenmaal bereikte status niet kwijt raakt. Zie voor nadere informatie deze link.

 

Reacties zijn gesloten.