CENTROPIX, WELZIJN VOOR MENS EN PAARD

Welkom bij Centropix: Innovatie voor Mens en Paard

 

Partner worden bij Centropix, vraag me maar eens naar de uitgebreide kansen die dat biedt

Het logo van Centropix Partner

Centropix staat synoniem voor puur welzijn, zowel voor mens als paard, en biedt een scala aan innovatieve producten die het welzijn bevorderen. Als hypermoderne biotechnologische onderneming streeft Centropix naar baanbrekende oplossingen die voortkomen uit wetenschappelijk onderzoek en wereldwijd welzijn naar nieuwe hoogten tillen.

Centropix, welzijn voor mens en paard.

Hoewel een jong bedrijf, is Centropix opgericht door vooraanstaande figuren uit de wereld van magneetveldtherapie. Zij pasten decennialang, met succes, magneetveldtherapie toe op wereldwijde schaal. Dit brengt ons een unieke combinatie van vernieuwing en ervaring, ondersteund door een deskundig team van wetenschappers.

Centropix: innovatieve en baanbrekende producten

De producten van Centropix producten zijn ontworpen om de moleculaire activiteit te activeren en hiermee een bijdrage te leveren aan regeneratie en herstel. Dit heeft zowel voor mensen als paarden (en overige dieren)  een positieve impact op het welzijn. Daarnaast bieden ze ondersteuning bij het tegengaan van de negatieve effecten van E-smog.

Praktijk Gezond Gilze: Uw Partner in Welzijn voor Mensen en Paarden

Gezond Gilze beschikt over een uitgebreide ervaring in bioresonantie, acupunctuur, orthomoleculaire geneeskunde en darmtherapie. Daarnaast wordt al jarenlang, met succes, magneetveldtherapie toegepast. Eerst met BEMER en de BEMER Horse-Set, maar we hebben in het najaar van 2022 de overstap gemaakt naar Centropix. In alle aspecten “The Next-Gen” als het gaat om magneetveldtherapie. Wij zijn trots op ons partnerschap met Centropix. Hiermee kunnen wij beter als ooit tevoren, het welzijn van mensen en paarden nog verder bevorderen.

De Centropix Kloud: Innovatie in Magneetveldtherapie

 

De Centropix Kloud is leverbaar in 2 formaten, de mini en de maxi

Centropix Kloud maxi en mini

Ontdek de Centropix Kloud, een geavanceerde behandeling voor magneetveldtherapie, ontwikkeld door Professor Dr. W.A. Kafka. Deze innovatieve oplossing, 3-voudig gepatenteerd, stimuleert moleculaire activatering tot 50 maal meer dan andere thans beschikbare magneetveldtoepassingen. Het effect is vaak al direct merkbaar en zichtbaar. Het ondersteunt alle lichaamsprocessen en draagt duidelijk merkbaar bij aan het welzijn van mens en paard. Met gebruiksvriendelijke bediening via een app en een draagbaar ontwerp, biedt de Kloud zowel voor mensen als dieren de voordelen van magneetveldtherapie.

Voordelen van de Centropix Kloud:

Hieronder een samenvatting van hetgeen gebruikers zeggen

– Verbetering van uithoudingsvermogen, energie en prestaties.

– Verhoogd concentratievermogen en verminderde stress.

– Verbetering van slaapkwaliteit en gewichtsmanagement.

– Sneller herstel na inspanning en blessures.

– Verbeterde mentale helderheid en waakzaamheid.

De Centropix Kloud kent 5 programma's met elk 5 intensiteiten. Reuze handig te bedienen met de gratis app

Bediening Kloud met Centropix app

De Centropix Kloud is de magneetveldtherapiemat die is ontwikkeld met zeer recent gepatenteerde technologie

Centropix Kloud, magneetveldtherapie anno 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Centropix Kloud Vet-Set: Speciaal voor Paarden

De Centropix Vet-Set is ontworpen voor het toepassen van magneetveldtherapie bij paarden

Kloud Vet-Set

De Centropix Kloud Vet-Set is ontworpen om het welzijn van paarden te verbeteren. Door toepassing van de Centropix Kloud Maxi en Mini in de Vet-Set deken en het Vet-Set halsstuk, kan deze innovatieve magneetveldtherapievoor paarden efficiënt en eenvoudig worden toegepast. U hoeft geen aparte toepassingen meer te kopen voor uzelf, uw paarden en/of andere dieren. Met de Centropix Kloud heeft u voldoende aan 1 magneetveldtherapie apparaat. Dit maakt de Kloud relatief vaak veel goedkoper.

 

 

In het Centropix Kloud Halsstuk wordt de Centropix Kloud mini opgeborgen voor een intensievere behandeling van de nek van jouw paard

Hals deel van de Centropix Kloud Vet-Set

In de Centropix Kloud Deken wordt de Centropix Kloud maxi opgeborgen voor een volledige behandeling van jouw paard

De Centropix Kloud deken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bescherming tegen E-Smog met Centropix Cocoon

Naast magneetveldtherapie biedt Centropix ook bescherming tegen de negatieve effecten van E-smog. De Centropix Cocoon is een frequentiegenerator die ondersteuning biedt tegen elektromagnetische straling, waardoor zowel mens als dier kunnen profiteren van verminderde blootstelling aan schadelijke straling.

De Centropix Kloud, bescherming van uw huis, stal of kantoor tegen Electrosmog

Centropix Cocoon, bescherming van uw huis, stal of kantoor tegen Electrosmog

 

 

 

 

 

 

 

 

De draagbare Centropix Bubble2

De nieuwe Bubble 2 is niet alleen prachtig om te zien, het is ook een zeer ingenieuze en effectieve, draagbare frequentiegenerator, die u onder andere ondersteunt bij de bescherming tegen electrosmog.

 

 

 

 

 

 

 

 

Word Partner bij Centropix en bouw mee aan ons kansrijke netwerk

Als Centropix-partner kunt u niet alleen bijdragen aan het welzijn van mens en dier, maar ook een extra inkomen genereren. We werken graag samen met enthousiaste mensen die zich richten op welzijn en streven naar samenwerking en kennisdeling binnen ons netwerk. Neem contact met ons op voor meer informatie over het partnerschap bij Centropix.

Prijzen Centropix apparatuur

Op onze speciale Centropix pagina kunt u alle informatie lezen over de producten van Centropix. Ook kunt u daar de prijzen van alle Centropix apparatuur vinden en ook uw bestelling plaatsen.

Testen Centropix apparatuur

Voor geïnteresseerden bieden we de mogelijkheid om Centropix-apparatuur te testen. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze website voor technische en wetenschappelijke details, prijzen en meer over ons partnerschap bij Centropix.

 

Reacties zijn gesloten.