Word partner in ons Centropix Netwerk

Word partner in ons Centropix netwerk, NU is het goede moment

Centropix is nog een relatief jonge onderneming en de producten zijn ook nog relatief jong. De oprichters van Centropix hebben echter decennialange ervaring op het gebied van magneetveldtherapie en netwerkmarketing.

Het technische hart van de Centropix Kloud is bijvoorbeeld ontwikkeld door professor W.A. Kafka. Hij heeft ook aan de basis gestaan van andere magneetveldtoepassingen die wereldwijd op grote schaal voor mensen en paarden worden toegepast. De Centropix Kloud gebruikt echter de laatste, zeer recent gepatenteerde techniek en is uiterst effectief.

De Centropix Kloud is leverbaar in 2 formaten, de mini en de maxi. Word partner in ons Centropix netwerk en dan kan ook jij hiermee het welzijn van mensen en paarden vergroten

Centropix Kloud maxi en mini

Alle producten van Centropix hebben een gedegen wetenschappelijke basis.

Naast magneetveldtherapie toepassingen voor mens en paard zijn er ook producten die ondersteunen bij de bescherming tegen electrosmog

Word partner in ons Centropix netwerk. Maar waarom dan en waarom nu?

Centropix is nog relatief onbekend in Nederland en België, terwijl het marktpotentieel zeer groot is. Er zijn nog maar enkele partners actief.  Dat biedt uitstekende kansen om relatief snel een mooi eigen netwerk op te bouwen. Daarmee kan je bijdragen aan het verhogen van welzijn van mensen en paarden en een leuk extra inkomen opbouwen.

Algemene informatie over de producten van de Centropix is te vinden op deze pagina.

Meer informatie over het partnerschap is te vinden op deze pagina.

Voor een jaarlijkse bijdrage van € 149,– ben je al partner en krijg je een eigen website zoals deze.

Alle verkopen gaan via deze website rechtstreeks tussen jouw klant en Centropix. Geen voorraad, geen pakketjes verzenden, geen financiële perikelen met klanten, geen gedoe met garanties: alles gaat rechtsreeks.

Daarnaast krijg je een eigen backoffice met alle relevante informatie zoals wetenschappelijke studies, beeldmateriaal, reclamemateriaal en opleidings- en trainingsmateriaal. Dat wordt zeer actueel gehouden en doorlopend aangevuld en verbeterd.

De beloningsstructuur is uniek en je kan met een relatief klein team al een mooi extra inkomen genereren.

Samenwerken binnen het netwerk van Artur Kerner

Partners binnen het netwerk van Artur Kerner vinden het leuk om samen te werken. Zo delen we casuïstiek en helpen we (potentiele) eindgebruikers om hun welzijn te verbeteren. Of dat nu gaat om mensen, paarden of andere dieren.

Interesse om een partner te worden in ons Centropix netwerk? Neem contact met me op en als je partner wordt en je schaft een Kloud Complete set aan heb ik en super interessante attentie voor je.

Reacties zijn gesloten.