Magneetveldtherapie voor paarden

Wil jij magneetveldtherapie voor paarden inzetten om het welzijn van jouw paard beter te ondersteunen?

Ben jij op zoek naar een aanvulling die de gezondheid en het welzijn van jouw paard(en) kan ondersteunen? Magneetveldtherapie voor paarden bestaat al decennialang. Het wordt met succes toegepast bij het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van paarden. Het wordt zowel gebruikt in de (top) sport als door therapeuten als zeer effectieve aanvulling op hun reguliere therapie.

De magneetveldtherapie deken die Centropix heeft ontwikkeld heet de Centropix Kloud. De Kloud heeft in Europa en de USA al diverse ruiters en therapeuten bereikt. Deze zijn, zonder uitzondering, enthousiast over de effecten van magneetveldtherapie voor paarden.

Magneetveldtherapie voor paarden met de Centropix Kloud is gebaseerd op het recente, allernieuwste (2020) en gepatenteerde signaal van professor W.A. Kafka. Professor Kafka heeft aan de basis gestaan van magneetveldtherapie systemen die wereldwijd op grote schaal met succes worden gebruikt.

Magneetveldtherapie komt nooit in de plaats van reguliere zorg en liefde voor jouw paard(en). Het is wel een effectieve aanvulling daarop.

De Centropix Vet-Set, DE ideale therapie deken voor uw paard

De Centropix Vet-Set is ontworpen voor het toepassen van magneetveldtherapie bij paarden

Kloud Vet-Set

 

 

 

 

 

 

 

Speciaal voor het gebruik bij paarden heeft Centropix de Vet-Set ontwikkeld. Deze wordt ook wel aangeduid als horse-set.

De Vet-Set bestaat uit een (wasbare) deken en een halsstuk waarin respectievelijk de Kloud-Maxi en de Kloud-Mini kunnen worden gestopt. Vaak wordt de therapie deken, met daarin de Kloud Maxi, alleen gebruikt maar voor degenen die graag een extra accent leggen op de hals, wordt deze gecombineerd met het halsstuk met daarin de Kloud Mini.

Daarnaast bevat de Vet-Set ook speciale wasbare covers waarin de je beide Klouds (los van elkaar) kunt opbergen.

Op deze wijze kan je op een ergonomische en hygiënische wijze magneetveldtherapie toepassen op jouw paard(en).

De Centropix Vet-Set bestaat uit zeer hoogwaardige materialen die zeer ademend zijn en ook op warmere dagen kan worden toegepast.

Ervaringen met magneetveldtherapie voor paarden

Van ruiters die de Centropix Kloud (de magneetveldtherapie voor paarden van Centropix) inmiddels toepassen op hun paarden krijgen wij de volgende feedback:

-WERKT OP HET GEHELE LICHAAM

-MEER ENERGIE

-MEER KRACHT

-BETERE CONCENTRATIE

-MEER ONTSPANNING

-BETERE BALANS

-MEER SOUPLESSE

-SNELLER HERSTEL

De Centropix Kloud is niet alleen voor de  (top) paardensport een waardevolle en uiterst effectieve aanvulling. Ook (revalidatie)trainers en therapeuten geven aan dat het een welkome aanvulling is op hun reguliere behandeltrajecten en zien de effecten van hun behandelingen duidelijk toenemen door het integreren van de deze vorm van magneetveldtherapie in hun therapie.

Magneetveldtherapie voor paarden draagt er aan bij dat een paard beter in een parasympatische situatie terechtkomt. Deze situatie, of ultieme rust / ontspanning, staat eigenlijk aan de basis van ieder herstelproces. Zolang een paard in een sympathische toestand (stress) verkeert, zullen een aantal essentiële processen, zoals vertering, voortplanting en algeheel herstel, minder goed functioneren.

Er zijn heel veel mooie voorbeelden te zien van paarden die onder de Centropix Kloud staan en daardoor vrij direct in een absolute staat van ontspanning raken.

Absolute ontspanning van een paard onder de Centropix Kloud

Absolute ontspanning door de Centropix Kloud

 

 

 

 

 

 

 

 

De Centropix Kloud kent 5 verschillende programma’s (Relax, Balance, Energize, Synchronize en Transform) die elk qua intensiteit exact zijn in te stellen op de behoefte van dat moment. Op deze wijze is er altijd wel een combinatie te vinden van programma en intensiteit dat jouw paard in de parasympatische situatie terecht brengt.

De Kloud is zowel direct op de mat als met een app te bedienen, reuze handig als de Kloud op het paard ligt.

De Centropix Kloud is op de mat zelf te bedienen maar ook met de app. Er zijn 5 programma's: Relax, Balance, Energize, Synchronize en Transform

De Centropix app

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Live demo bij jou op stal

Ben jij geïnteresseerd in hoe jouw paard reageert op de magneetveldtherapie mat van Centropix?

Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Ook bestaat de mogelijkheid om, na een zorgvuldige instructie, de Kloud te mogen testen in de eigen omgeving. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie over alle producten van Centropix

Op onze speciale Centropix pagina geven wij alle informatie over de producten van Centropix.

Klik vooral ook eens op alle linkjes in die pagina voor extra informatie

Neem contact met ons op voor andere informatie

Reacties zijn gesloten.