Magneetveldtherapie voor paarden

Wil jij magneetveldtherapie voor paarden inzetten om de gezondheid van jouw paard beter te ondersteunen?

Ben jij op zoek naar een aanvulling die de gezondheid en het welzijn van paarden kan ondersteunen? Magneetveldtherapie voor paarden bestaat al decennialang. Het wordt met succes wordt toegepast bij het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van paarden.

De magneetveldtherapie deken die Centropix heeft ontwikkeld heet de Centropix Kloud. De Kloud heeft in Nederland en België al diverse ruiters en therapeuten bereikt. Deze zijn, zonder uitzondering, enthousiast over de effecten van magneetveldtherapie voor paarden.

Magneetveldtherapie voor paarden met de Centropix Kloud is gebaseerd op het recent gepatenteerde signaal van professor W.A. Kafka. Professor Kafka heeft aan de basis gestaan van magneetveldtherapie systemen die wereldwijd op grote schaal met succes worden gebruikt.

Magneetveldtherapie komt nooit in de plaats van reguliere zorg en liefde voor jouw paard(en). Het is wel een effectieve aanvulling daarop.

De Centropix Vet-Set

De Centropix Vet-Set is ontworpen voor het toepassen van magneetveldtherapie bij paarden

Kloud Vet-Set

 

 

 

 

 

 

 

Speciaal voor het gebruik bij paarden heeft Centropix de Vet-Set ontwikkeld. Deze wordt ook wel aangeduid als horse-set.

De Vet-Set bestaat uit een (wasbare) deken en een halsstuk waarin respectievelijk de Kloud-Maxi en de Kloud-Mini kunnen worden gestopt.

Daarnaast bevat de Vet-Set ook speciale wasbare covers waarin de je beide Klouds (los van elkaar) kunt opbergen.

Op deze wijze kan je op een ergonomische en hygiënische wijze magneetveldtherapie toepassen op jouw paard(en).

De Centropix Vet-Set wordt geproduceerd door Eskadron. Deze fabrikant staat bekend om de hoogwaardige producten die zij leveren voor paarden.

Ervaringen met magneetveldtherapie voor paarden

Van ruiters die de Centropix Kloud (de magneetveldtherapie voor paarden van Centropix) inmiddels toepassen op hun paarden krijgen wij de volgende feedback:

-WERKT OP HET GEHELE LICHAAM

-MEER ENERGIE

-MEER KRACHT

-BETERE CONCENTRATIE

-MEER ONTSPANNING

-BETERE BALANS

-MEER SOUPLESSE

-SNELLER HERSTEL

De Centropix Kloud is niet alleen voor de  (top) paardensport een waardevolle en uiterst effectieve aanvulling. Ook (revalidatie)trainers en therapeuten geven aan dat het een welkome aanvulling is op hun reguliere behandeltrajecten en zien de effecten van hun behandelingen duidelijk toenemen door het integreren van de deze vorm van magneetveldtherapie in hun therapie.

Magneetveldtherapie voor paarden draagt er aan bij dat een paard beter in een parasympatische situatie terechtkomt. Deze situatie, of ultieme rust / ontspanning, staat eigenlijk aan de basis van ieder herstelproces. Zolang een paard in een sympathische (stress) toestand verkeert, zullen een aantal essentiële processen, zoals vertering, voortplanting en algeheel herstel, minder goed functioneren.

Er zijn heel veel mooie voorbeelden te zien van paarden die onder de Centropix Kloud staan en daardoor vrij direct in een absolute staat van ontspanning raken.

Absolute ontspanning van een paard onder de Centropix Kloud

Absolute ontspanning door de Centropix Kloud met dank aan stal Bals-Lopes

 

 

 

 

 

 

 

 

De Centropix Kloud kent 5 verschillende programma’s (Relax, Balance, Energize, Synchronize en Transform) die elk qua intensiteit exact zijn in te stellen op de behoefte van dat moment. Op deze wijze is er altijd wel een combinatie te vinden van programma en intensiteit dat jouw paard in de parasympatische situatie terecht brengt.

De Kloud is zowel direct op de mat als met een app te bedienen, reuze handig als de Kloud op het paard ligt.

De Centropix Kloud is op de mat zelf te bedienen maar ook met de app. Er zijn 5 programma's: Relax, Balance, Energize, Synchronize en Transform

De Centropix app

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Live demo bij jou op stal

Ben jij geïnteresseerd in hoe jouw paard reageert op de magneetveldtherapie mat van Centropix?

Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Ook bestaat de mogelijkheid om, na een zorgvuldige instructie, de Kloud 2 weken te mogen testen in de eigen omgeving.

Meer informatie over alle producten van Centropix

Centropix levert producten voor mens en paard op het gebied van magneetveldtherape en bescherming tegen de schadelijke gevolgen van electrosmog

Alle producten van Centropix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op onze speciale Centropix pagina geven wij alle informatie over de producten van Centropix.

Klik vooral ook eens op alle linkjes in die pagina voor extra informatie

Neem contact met ons op voor andere informatie

Reacties zijn gesloten.