PEMF therapie anno 2023

De veelzijdigheid van PEMF therapie

Deze vorm van therapie maakt gebruik van pulserende elektromagnetische velden (PEMF). Dit type therapie kan je inzetten om het lichaam te ondersteunen bij verschillende aandoeningen zoals bijvoorbeeld pijn, ontstekingen en botbreuken. PEMF therapie wordt uitgevoerd met behulp van speciale apparaten die elektromagnetische velden produceren die in het lichaam kunnen doordringen. Deze elektromagnetische velden kunnen de cellen in het lichaam stimuleren en helpen bij het herstelproces.

PEMF therapie wordt al decennialang toegepast en er is ook veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Kijk maar eens op de site van Pubmed. Dit is een (gedeeltelijk) openbare bibliotheek met wetenschappelijke, medische publicaties. De zoekterm PEMF en PEMF therapy leveren (april 2023) respectievelijk ruim 800 en 500 zoekresultaten weer.

PEMF therapie voor mens en paard

Er wordt inmiddels op grote schaal, zowel bij mensen als bij paarden, met succes gebruik gemaakt van deze therapie en de ervaringen hiermee zijn zeer positief.

De Centropix Kloud is een therapiemat die zowel voor mens en paard kan worden ingezet. 1 therapiemat geschikt voor mens en paard (en andere dieren).

De Centropix Kloud is leverbaar in 2 formaten, de mini en de maxi

Centropix Kloud maxi en mini

 

 

 

 

 

 

Door het gebruik van de Centropix Vet-Set ontstaat er dus een PEMF therapiedeken voor een paard.

De Centropix Vet-Set is ontworpen voor het toepassen van magneetveldtherapie bij paarden

Kloud Vet-Set

Welke producten van Centropix kunnen hiervoor worden worden ingezet?

Centropix heeft een PEMF therapiemat ontwikkeld volgens de laatste inzichten van professor dr. W.A. Kafka. Kafka heeft aan de basis gestaan van magneetveldtherapie behandelapparaten die wereldwijd op grote schaal met succes worden gebruikt. De nieuwste ontwikkelingen van Profsessor Kafka zijn uniek opgenomen in de Centropix Kloud. Het nieuwe signaal dat hiervoor is ontwikkeld is zeer recent gepatenteerd.

Kijk voor alle producten van Centropix de algemene informatie pagina van Centropix.

Kijk voor de prijzen van de producten van Centropix op deze pagina.

Neem contact met ons op

Reacties zijn gesloten.