PEMF therapie anno NU

De veelzijdigheid van PEMF therapie

Deze vorm van therapie maakt gebruik van pulserende elektromagnetische velden (PEMF). Dit type therapie kan je inzetten om het lichaam effectief te ondersteunen bij verschillende aandoeningen zoals bijvoorbeeld pijn, ontstekingen en botbreuken. PEMF therapie wordt uitgevoerd met behulp van speciale apparaten die elektromagnetische velden produceren die in het lichaam kunnen doordringen. Deze elektromagnetische velden kunnen de moleculen in het lichaam activeren en helpen bij het herstelproces. Aan de basis van magneetveldtherapie of PEMF staat een moleculaire activering.

PEMF therapie wordt al decennialang toegepast en er is ook veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Kijk maar eens op de site van Pubmed. Dit is een (gedeeltelijk) openbare bibliotheek met wetenschappelijke, medische publicaties. De zoekterm PEMF en PEMF therapy leveren (augustus 2023) respectievelijk ruim 800 en 500 zoekresultaten op.

PEMF therapie anno NU voor mens en paard

Er wordt inmiddels op grote schaal, zowel bij mensen als bij paarden, met succes gebruik gemaakt van deze therapie en de ervaringen hiermee zijn overwegend zeer positief. Uit de onderzoeken blijkt verder dat er geen negatieve bijwerkingen worden gerapporteerd.

De Centropix Kloud is een zeer recent ontwikkeld en gepatenteerd PEMF apparaat, dat zowel voor mens en paard kan worden ingezet. 1 therapiemat geschikt voor mens en paard (en andere dieren). Het revolutionaire signaal van de Centropix Kloud is ontwikkeld door prof. dr. W.A. Kafka. Dit nieuwste PEMF signaal creƫert een, wetenschappelijk aantoonbare, duidelijk grotere moleculaire activering dan andere magneetveldtoepassingen. Hierdoor worden snellere en sterkere reacties gezien. Recent onderzoek door professor Kafka heeft uitgewezen dat zijn huidige signaal 2020 tot 50 x meer moleculaire activering teweeg brengt dan zijn signaal uit 1998 dat nog steeds aan de basis staat van een wereldwijd op grote schaal toegepaste andere vorm van magneetveldtherapie.

De Centropix Kloud is leverbaar in 2 formaten, de mini en de maxi

Centropix Kloud maxi en mini

 

 

 

 

 

 

 

Door het gebruik van de Centropix Vet-Set ontstaat er dus een PEMF therapiedeken voor een paard.

De Centropix Vet-Set is ontworpen voor het toepassen van magneetveldtherapie bij paarden

Kloud Vet-Set

 

Welke producten van Centropix kunnen hiervoor worden worden ingezet?

Centropix heeft een PEMF therapiemat ontwikkeld volgens de laatste inzichten van professor dr. W.A. Kafka. Kafka heeft aan de basis gestaan van magneetveldtherapie behandelapparaten die wereldwijd op grote schaal met succes worden gebruikt. De nieuwste ontwikkelingen van Professor Kafka zijn uniek opgenomen in de Centropix Kloud. Het nieuwe signaal dat hiervoor is ontwikkeld is zeer recent 3 voudig gepatenteerd.

Kijk voor alle producten van Centropix de algemene informatie pagina van Centropix.

Kijk voor de prijzen van de producten van Centropix op deze pagina.

Neem contact met ons op

Reacties zijn gesloten.