Centropix Cocoon

E-smog, een onzichtbare bedreiging

Uw lichaam en welzijn worden voortdurend bedreigd door iets dat u niet ziet. Die bedreiging wordt veroorzaakt door elektromagnetische straling (e-smog). E-smog is het ongewenste bijproduct van de meest moderne technologieën. Smartphones, Bluetooth, wi-fi, zendmasten, keukenapparatuur, lampen, slimme huizen, slimme meters zijn niet meer weg te denken uit ons moderne leven en wij hebben er veel baat bij. Keerzijde van al deze technologische ontwikkelingen is dat deze allemaal ook straling (Electrosmog) uitzenden. Wetenschappelijk is aangetoond dat de hoeveelheid straling enorm toeneemt. Deze straling kan belangrijke processen in ons lichaam verstoren.

De Centropix Cocoon kan ondersteuning bieden bij de bescherming tegen deze E-smog.

Wetenschap en E-smog

Wetenschappers zijn al tientallen jaren op de hoogte van de schadelijke effecten. Deze toename van elektrosmogbronnen in combinatie met het magnetisch veld deficiëntie syndroom (MFDS) kan leiden tot vele ongewenste effecten die uw welzijn kunnen beïnvloeden. De effecten kunnen zijn: hoofdpijn, een disfunctioneel immuunsysteem, verminderde melatonine, geheugenverlies, oogproblemen, vermoeidheid en slaapstoornissen, druk of tintelingen in het hoofd, enz.*.

*Science Direct, Toxicology Letters, Volume 323, 1 mei 2020.

 

De Centropix Cocoon

De Centropix Kloud, bescherming van uw huis, stal of kantoor tegen Electrosmog

Centropix Cocoon, bescherming van uw huis, stal of kantoor tegen Electrosmog

De Centropix Cocoon is  een actieve informatiecodegenerator voor elke leefruimte. Dat kan zijn een huis, een stal, een kantoor, een sportschool of welke andere ruimte dan ook.

Dankzij de unieke technologie vitaliseert de COCOON niet-thermische e-smog tot een bio-compatibele informatiecode. Tegelijkertijd zendt hij frequenties uit die lijken op de oerenergie van de aarde en die het lichaam al kent.

De natuurlijke frequenties van de aarde kunnen je lichaam zodanig versterken dat het zichzelf beter kan beschermen en dus beter op voorhand kan reageren op externe stressoren zoals niet-thermische e-smog. Maak van elke plek een harmonieus en ontspannend toevluchtsoord waar je levensenergie en -kracht kunt opladen.

Uitvinder van Bubble en Cocoon

Dr. Alfred Gruber doet al meer dan 30 jaar onderzoek naar het neutraliseren van e-smog. Door de integratie en verbinding met verschillende universiteiten in Europa en overzee heeft hij netwerken opgebouwd met vele wetenschappers en deskundigen van verschillende disciplines. Met de comités van deskundigen, de wetenschappelijke adviesraad en de vele duizenden klanten/gebruikers wordt voortdurend onderzoek verricht, verder ontwikkeld en geoptimaliseerd. Dr. Alfred Gruber ontwikkelde zowel de Bubble als de Cocoon, die indruk maken door hun praktische toepassingen

Meer informatie over de producten van Centropix

Op onze speciale Centropix pagina geven wij meer informatie over alle producten van Centropix en het partnerschap in ons netwerk.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Reacties zijn gesloten.