Centropix Kloud

De Centropix Kloud, uniek en veelzijdig

De Centropix Kloud is een recent ontwikkelde magneetveldtherapiemat. Nu ruim 2,5 jaar op de markt, recent gepatenteerd en blinkt uit door veelzijdigheid. Echt “Next Gen PEMF”. Tot 50 x meer moleculaire activering dan andere nu verkrijgbare magneetveldtoepassingen. Ervaar het verschil binnen 15 minuten. Met recht het vlaggenschip van Centropix. Weliswaar een nieuw merk en een nieuw product maar met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van het ontwikkelen van zeer hoogwaardige en succesvolle magneetveldtoepassingen.

De Centropix Kloud is leverbaar in 2 formaten, de mini en de maxi

Centropix Kloud maxi en mini

 

Weliswaar een nieuw apparaat en een nieuwe merknaam maar hierachter schuilt decennialange ervaring op het gebied van magneetveldtherapie van een andere magneetveldtherapie oplossing die al 25 jaar op de markt is en zich gerust wereld marktleider op dit vlak zou mogen noemen.

1 therapiemat voor mens en paard: de Centropix Kloud

Een van de meest in het oog springende details van de Centropix Kloud is, dat dezelfde mat zowel kan worden gebruikt voor mensen en paarden en natuurlijk ook andere dieren. Hierdoor hoeft u niet te investeren in verschillende apparaten maar kunt u volstaan met 1 Centropix Kloud die u hiervoor kunt inzetten. Uniek in zijn soort en daardoor vaak prijsgunstiger dan de concurrenten.

Prijs is slechts 1 aspect. De veelzijdigheid en de bijzonder positieve ervaringen die de gebruikers melden, maken het tot een product dat veel mensen zullen willen hebben. Voor zichzelf, hun paarden, andere dieren, gezin, familie en nog veel meer.

Professor Wolf A. Kafka, de grondlegger van de Centropix Kloud

Professor dr. W.A.  Kafka heeft het signaal dat de Centropix Kloud produceert, ontwikkeld. Hij is al decennialang bezig met het ontwikkelen van magneetveldtherapie. Ook heeft hij aan de basis gestaan van andere magneetveldtherapie toepassingen die wereldwijd op grote schaal worden gebruikt.

De bandbreedte van de Kloud is van 0 tot 20.000 hz en de maximale sterkte benadert de 100 Microtesla. Hiermee behoren zowel de bandbreedte als de sterkte tot de meest veelzijdige toepassingen op het gebied van magneetveldtherapie die op dit moment te koop zijn.

Het nieuwste door hem ontwikkelde signaal brengt op zeer uitgebreide schaal een moleculaire activering teweeg. Louis Ignarro, winnaar van de nobelprijs in 1998, deed de opzienbarende ontdekking dat magneetveldtherapie een biochemische reactie in het lichaam teweeg kan brengen, namelijk het verhogen van Stikstofmonoxide (NO) in het bloed. Het verhogen hiervan kan er voor zorgen dat het transporterend vermogen van het bloed toeneemt. Dit geldt voor de aanvoer van zuurstof naar spieren, cellen, organen etc, maar ook voor de afvoer van afvalstoffen.

Dit heeft een zeer positieve invloed op het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Het nieuwste en recent gepatenteerde signaal van de professor Kafka is uniek beschikbaar in de Centropix Kloud.

Centropix Kloud: 5 programma’s en te bedienen met app

De Centropix Kloud beschikt over 5 verschillende programma’s met elk een eigen speerpunt:

  1. Relax: draagt bij aan meer rust en een betere nachtrust. Essentieel voor regeneratie en herstel
  2. Balance: draagt bij aan een betere in- en externe balans. Ook ideaal voor de verbinding tussen ruiter en paard
  3. Energize: draagt bij aan meer energie, kracht en souplesse
  4. Synchronize: synchroniseert het interne systeem en is het ideale programma om kennis te maken met magneetveldtherapie
  5. Transform: het programma dat bijdraagt aan het afvoeren van afvalstoffen (na inspanning), pijnreductie en wondherstel
De Centropix Kloud is op de mat zelf te bedienen maar ook met de app. Er zijn 5 programma's: Relax, Balance, Energize, Synchronize en Transform

Centropix app

De Centropix Kloud is zowel te bedienen op de mat zelf als met de (gratis) app.

Meer informatie over Centropix en de Centropix Kloud

Op onze algemene pagina van Centropix hebben wij veel informatie en interessante links opgenomen.

 

 

Reacties zijn gesloten.