Hooikoorts, het seizoen is weer begonnen

Ervaart u de volgende klachten??

 

  • Niezen
  • Jeukende en tranende ogen
  • Loopneus
  • Vaak terugkerend in dezelfde maanden?

 

De kans is groot dat u last heeft van HOOIKOORTS

Hooikoorts wordt veroorzaakt door een allergische reactie van ons lichaam op het stuifmeel (pollen) van grassen, struiken en boomsoorten. Hooikoorts is een seizoensgebonden reactie van het afweersysteem op onschuldige stoffen zoals stuifmeel. Op de pollenkalender is te zien welke pollen op dit moment het meest actief zijn.

De hooikoorts periode valt samen met de bloeiperiode van bomen, struiken en grassen. Dit kan vanaf januari tot en met september zijn. De klachten zijn het hevigst wanneer de pollenconcentratie het hoogst is, meestal op warme, winderige dagen. Vaak zijn regenachtige dagen een verademing voor hooikoortspatiënten omdat de klachten dan veel minder zijn.

Hooikoorts is in veel gevallen te bestrijden met medicijnen maar deze kennen vaak bijwerkingen.

Hooikoorts behandelen met behulp van Bioresonantie

Indien er sprake is van acute hooikoortsklachten kunnen wij met behulp van bioresonantie in een periode van 2 weken, waarin we 3 behandelingen geven, vaak al een aanzienlijke vermindering van de klachten realiseren.

Wij meten op welke pollen je reageert en behandelen je dan tegen die specifieke pollen. Indien je zelf al weet waar je allergisch op reageert, bijvoorbeeld op het maaien van je eigen gras of het snoeien van een bepaalde struik, vragen wij daarvan wat mee te nemen. Dat maakt een behandeling nog effectiever.

Soms is er een onderliggende oorzaak die eerst behandeld moet worden.

Speciaal voor hooikoorts patiënten hebben wij een “hooikoortspakket” samengesteld. Dit pakket bestaat uit 3 behandelingen voor een bedrag van € 169,– (in plaats van € 195,– voor 3 behandelingen).

Reacties zijn gesloten.