Stoppen met roken met behulp van Bioresonantie

Stoppen met roken

Er zijn talloze redenen waarom stoppen met roken een goed plan is. Voor uzelf kunt u er vast zonder veel moeite wel een aantal bedenken. Wij hebben er voor gekozen hier geen lijst van alle voordelen van het stoppen met roken te publiceren. De meest belangrijke vraag als u wilt stoppen is: ben ik werkelijk gemotiveerd? En komt deze motivatie vanuit uzelf of is het bijvoorbeeld een wens of verplichting van mensen of regels in uw omgeving. Stoppen lukt alleen als u het ook echt zélf wilt.

Stoppen met roken kent veel moeilijke momenten en deze momenten doorstaat u alleen goed als echt gemotiveerd bent. Een goed voorbeeld van de moeilijkste momenten zijn de “gewoonte momenten”. Bijvoorbeeld als ’s morgens opstaan met een kop koffie en een sigaret een gewoonte is geworden, net zoals het sigaretje na de maaltijd of bij een glaasje wijn. Het veranderen en daarmee doorbreken van de gewoonte momenten is best pittig en zal de nodige creativiteit en ook veel doorzettingsvermogen van u vragen.

Hoe kan Bioresonantie helpen

Roken is zowel een lichamelijke als mentale afhankelijkheid. Bioresonantie helpt met de lichamelijke ontkoppeling van de verslaving. Deze lichamelijke ontkoppeling is een kwestie van dagen. Daarnaast helpt Bioresonantie ook op mentaal vlak. De drang om een sigaret op te steken wordt weggenomen of in ieder geval verminderd.
Iedere substantie heeft zijn eigen chemische vingerprint. Die chemische vingerprint heeft ook een elektromagnetische component. Wanneer deze elektromagnetische component omgekeerd/ tegengesteld met Bioresonantie wordt toegepast, zal het lichaam versneld de nicotine afstoten en trachten te verhinderen dat er nieuwe nicotine binnenkomt. Nicotine zal bij u een afkeer oproepen. Dat is vaak al na de eerste behandeling!
Daarnaast is het belangrijk de ontgifting te ondersteunen, het lichaam zal van nature direct hiermee beginnen. Opgeslagen nicotine en andere schadelijke substanties in de cellen worden uitgescheiden. Hierdoor hebben uitscheidingsorganen zoals de lever en de nieren het zwaar. Bioresonantie stimuleert de ontgifting door de betrokken organen en weefsels te versterken en te stabiliseren.

Hoe gaat de behandeling

In principe bestaat de behandeling uit 3 sessies. De eerste sessie wordt gegeven op de dag dat u stopt. De laatste sigaret wordt gerookt tijdens de behandeling, deze mag half opgerookt worden, de as wordt opgevangen in een beker en ook het overgebleven stompje gaat daarbij in. Dit vormt samen met wat speeksel de input voor de Bioresonantie behandeling. Hieruit haalt de Bicom, ons merk Bioresonantie apparatuur en wereldleider op dit gebied, alle gegevens die nodig zijn om de lichamelijke ontkoppeling te realiseren.
Gedurende de behandeling worden tegelijkertijd druppels en een chip geprogrammeerd. Hierin staat de gehele behandeling geprogrammeerd waardoor de behandeling thuis door het plakken van de chip op de huid en het innemen van de druppels wordt voortgezet. Als u het even moeilijk heeft kunnen extra druppels onder de tong worden genomen. Zoals al eerder gezegd zal dit dus niet helpen de gewoonte momenten door te komen, hiervoor moeten alternatieve invullingen worden gevonden en/of routine’s omgegooid worden.

De volgende sessies vinden plaats na respectievelijk 3 dagen en 1 week (na de start). Deze behandelingen dienen om het lichaam te ondersteunen bij het ontgiftingsproces. De nadruk zal dan liggen op het ondersteunen van het lymfesysteem, de lever en de nieren.

 

Pakketprijs voor stoppen met roken

3 behandelingen: € 169,–

Nadere informatie

Kijk ook eens op de site www.ikstopnu.nl voor veel voordelen van het stoppen met roken en praktische en nuttige tips.

Op Youtube staan er ook diverse filmpjes over stoppen met roken met behulp van Bioresonantie. Kijk bijvoorbeeld eens naar https://www.youtube.com/watch?v=jefcINV2V5I

Reacties zijn gesloten.