Detoxen, het belang van de grote schoonmaak

Detox-pakket

De grote schoonmaak

Waarom detoxen
Ons lichaam wordt dagelijks belast met tal van vervuilende factoren zoals schadelijke en giftige stoffen in lucht, water, voeding en verpakkingen, stress (ook electrosmog), medicatie, alcohol, huid- en haarprodukten, gifstoffen in en om huis zoals in kleding, meubels, vloerbedekking, gemeentebestrijdingsmiddelen enz. Af en toe detoxen is daarom belangrijk.

Symptomen
Klachten die kunnen optreden door toxiciteit zijn hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, huiduitslag en onverklaarbare pijntjes. Andere symptomen kunnen zijn obstipatie, winderigheid, slechte spijsvertering, maagzuur, gewichtstoename, minder goed geheugen, slechte concentratie, sterke lichaamsgeur en adem.

Wat doet detoxificatie
Detoxificatie stimuleert de natuurlijke lichamelijke balans en daarmee het zelfgenezend vermogen waardoor je je fitter en gezonder gaat voelen. Ook wordt ontgiften aangeraden bij het herstel na ziekte om het genezingsproces te stimuleren en het lichaam te ontdoen van eventuele ingenomen schadelijke stoffen (medicatie, narcose, chemo). Bij het afvallen helpt ontgiften de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren en zo het lichaam te ondersteunen.

Prijzen
3 of 5 behandelingen van 60-75 min.

Totaalprijs voor:
3 behandelingen: 129 euro (voetreflex)
5 behandelingen: 199 euro (combinatie voetreflex + bioresonantie)

Een intake maakt onderdeel uit van de eerste behandeling.

Orthomoleculaire produkten die wij eventueel adviseren ondersteunen het lichaam bij het in balans brengen van de zuur-base verhouding. Het zijn natuurlijke kruiden en/of mineralen die het lichaam op geen enkele manier belasten en geen bijwerkingen kennen.

Reacties zijn gesloten.