Geef je weerstand een boost

Weerstand-boost

Algehele versterking, anti-winterdip, oppepper/herstel na ziekte en stressvolle perioden, ondersteuning bij dieten en anti-rookprogramma’s.

Waarom
Een goede natuurlijke weerstand vormt de basis van onze gezondheid. Met een lage weerstand ben je vatbaarder voor infecties zoals de griep of verkoudheid. Door een lage weerstand is het lichaam ook kwetsbaar voor allerlei ontstekingen en voel je je eerder vermoeid en/of lusteloos en uitgeput. Een lage weerstand geeft aan dat het immuunsysteem verzwakt is. Het lichaam is uit balans.

Symptomen
Infecties, vermoeidheid, pijnlijke gewrichten en spieren, slechte huid, problemen met de spijvertering, koortslip, vage klachten en kwaaltjes die maar niet overgaan, prikkelbaar en lusteloos, voedselintoleranties en allergieën.

Oorzaken
Alle organen en cellen van het immuunsysteem zijn voor een efficiënte werking afhankelijk van specifieke voedingsstoffen. Slechte voeding resulteert dus onmiddellijk in een verzwakt immuunsysteem. Andere vijanden van een weerbare immuniteit zijn stress, roken en alcoholgebruik, slaapgebrek, medicijngebruik, voedseladditieven, pesticiden en milieuverontreiniging.

Prijzen en info
5 behandelingen (combinatie voetreflex en bioresonantie) € 199,–

Voetreflex en bioresonantie vullen elkaar aan. Het een is niet beter dan het ander, het is slechts een andere benadering om het lichaam te versterken en het zelfgenezend vermogen te activeren.
Behandelingen zijn wekelijks of in overleg tweewekelijks en duren 60 tot 75 minuten.

Een intake maakt onderdeel uit van de eerste behandeling.

Orthomoleculaire produkten die wij eventueel adviseren ondersteunen het lichaam bij het in balans brengen van de zuur-base verhouding. Het zijn natuurlijke kruiden en/of mineralen die het lichaam op geen enkele manier belasten en geen bijwerkingen kennen.

.

Reacties zijn gesloten.